Masterclass 3 september 2022 (DUTCH)
26 september 2022 

Masterclass 3 september 2022 (DUTCH)

Op 3 september 2022 was de eerste MasterClass! Je kunt hier alle informatie over het programma en de sprekers teruglezen. 

Programma en sprekers

Tijdens deze MasterClass werden ervaringsverhalen verteld, ontdek je hoe je bewust zelf contact kunt maken met je hogere zelf en begeleiders uit het universum en wordt er kennis gedeeld die jouw innerlijke kennis en weten activeert. 

Jasper herinnert zich de toekomst


starseed
 Jasper Martens

11:30u


Ik heb mijn hele leven al een aantal vragen. Waar blijft je bewustzijn als je slaapt? Hoe kan het dat 2 mensen tegelijkertijd exact hetzelfde kunnen uitvinden? Ergens een nachtje over slapen en in de ochtend weet je exact wat je zou kunnen doen. Toen ik ongeveer 20 jaar oud was en wat dingen aan het googelen was ging ik op een avond mediteren en reisde uiteindelijk met mijn bewustzijn door de tijd.

En heb ik in een sneltrein vaart gezien wat er voor mij in het leven te wachten staat. Dat is nu 12 jaar geleden. Intussen zijn een aantal dingen die ik heb gezien al gebeurd. Wat ik geleerd heb is dat lang niet iedereen open staat om een verhaal aan te horen wat als toekomstvoorspelling kan worden gezien. Maar ook zie ik het belang in om het er over te hebben. Zodat als het gebeurd er een bewijs van is. (Achteraf zeggen dat wist ik al is geen bewijs) Ik ben hier om je te laten zien dat het een wezenlijk iets is.

Jasper is als voormalig militair als vrijwilliger betrokken bij 'In het gelid voor vrijheid' (IHGV) en aanwezig bij demonstraties voor onze vrijheid. Daarnaast is hij ook erg creatief en maakt sterrenbeelden van staaldraad.

Q&A met wetenschapper Coen Vermeeren

Coen Vermeeren
dr. Ir. Coen Vermeeren

14:00u

Coen Vermeeren is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur. Hij doceerde eerste- en tweedejaars studenten van de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft de vakken Vliegtuigmaterialen, vliegtuigconstructies en productietechnieken in de periode 2001 – 2011. Tussen 2003 – 2017 was hij ook Hoofd Studium Generale van de TU Delft.

Sinds 2009 heeft Vermeeren zich sterk gemaakt in Nederland om het mondiale ufo-dossier onder de aandacht te brengen van de wetenschap en het algemene publiek.

In 2013 besloot Vermeeren zijn zoektocht vast te leggen in een boek over ufo’s voor leken en experts: Ufo’s bestaan gewoon. Dit boek werd een bestseller en in 2021 ging het al in de 9e druk. In 2021 schreef Vermeeren een nieuwe boek: UFO’s: de 100 meest indrukwekkende ufo-dossiers.

Ontdek channeling met Joan Tjioe 

Joan Tjioe

14:30u

Wat is channelen?

Onbewust doen we dit dagelijks als we via intuïtie ingegeven worden wat  me moeten doen-kiezen etc. Elke vraag die we stellen (met het ‘onzichtbare’) is contact leggen met onze zintuigen. Deze zijn meestal niet ontwikkeld door de omgeving waarin we groeien.

Zien, horen, voelen zijn de meest gebruikte. Antwoorden 'horen' we ingefluisterd,
'zien' in beelden, energie 'voelen' en gewoon 'weten’. Meestal onbewust.

Als we bewust contact willen met een Dierbare, Gids, Buitenaardse, HogerZelf e/o je QuantumZelf (BesteZelf), kunnen we channelen en gerichte vragen stellen. We maken contact met het Quantumveld van oneindige mogelijkheden om Buitenzintuiglijke Waarnemingen (Quantum Extra Sensory Perception Q-ESP)  op te vangen.

Emanuel Nervo: Mijn ervaring als Walk-In 

Starseed - Walk-in
Emanuel Nervo

16:30u

Graag deel ik mijn ervaringen als Walk-in met actieve herinneringen. Hoe het voor mij is geweest sinds kindertijd en de contacten met diverse levens- en bewustzijnsvormen gaandeweg. Hoe ik lessen kreeg overdag en in de nacht. De dagelijkse afleidingen en uitdagingen in de maatschappij.

Mijn taak hier ligt op het gebied van bewustzijn, het contact met de natuur, natuurwezens en ‘Hybriden’.

We zijn omringd met bewuste en intelligente levensvormen waarmee de mens een symbiose vormt. Net zoals het universum onvoorwaardelijk wederkerig werkt zo is de uitwisseling van de omgeving op de mens.

Emanuel is al sinds zijn jeugd geïnteresseerd in de natuur en biedt wandelen aan. Daarnaast maakt hij handgemaakte producten van natuurlijke materialen voor jong en oud.


Wil je de volledige opname bekijken? 

Dat kan als Ambassadeur! Je krijgt dan toegang tot de opname van alle vorige MasterClasses en nog veel meer! Lees er hier alles over >>

The-Light-App

Download het MasterClass Werkboek

Speciaal voor The Great Cosmic Show MasterClass maken wij een werkboek met daarin het complete programma, de sprekers, invuloefeningen en bijlagen.  

Deze kan je hier downloaden >>

werkboek


So now its time that you share your story! Have you had a multidimensional experience yourself? Do you have a remembrance of your past life’s? Did you see a UFO or other exceptional phenomenon? Let us know!
Place comment

Get our Cosmic News!

Join our mailinglist
Your data is safe with us!