The Great Cosmic Show MasterClass

Ontdek hoe je bewust zelf contact kunt maken met je hogere zelf en begeleiders uit het universum en ontvang kennis die jouw innerlijke kennis en weten activeert.

The Great Cosmic Show

Zondag 23 oktober 2022

Live Zoom Ticket 🎟

Je krijgt een persoonlijke Zoom link om live bij de uitzending aanwezig te kunnen zijn.

Q&A met sprekers 💎

Via de chat kun je al jouw vragen stellen aan de sprekers of zelfs interactief deelnemen via beeld. 

Opname sessies ⏯

Na afloop ontvang je ook nog de opname van elke sessie zodat je deze kunt terug kijken. Dit is ook handig voor het geval je er niet live bij kunt zijn. 

Digitaal Werkboek 📕

Voorafgaand aan de MasterClass ontvang je een online werkboek waarin je jouw persoonlijke ervaringen kunt bijhouden.
RESERVEER TICKET 


Time To Remember Who You Are!

Exclusieve Online MasterClass

Bedankt voor je interesse in The Great Cosmic Show!

Tijdens deze MasterClass worden ervaringsverhalen verteld, ontdek je hoe je bewust zelf contact kunt maken met je hogere zelf en begeleiders uit het universum en wordt er kennis gedeeld die jouw innerlijke kennis en weten activeert. 


Van 10:00 tot 17:00 uur zijn er verschillende sprekers met iedere hun eigen kennis, kun je contact leggen via de chat met andere deelnemers en ook vragen stellen aan de sprekers. 


Voorafgaand aan de MasterClass ontvang je een online werkboek waarin je jouw persoonlijke ervaringen kunt bijhouden en na afloop ontvang je ook nog de opname van elke sessie zodat je deze kunt terug kijken. Dit is ook handig voor het geval je er niet live bij kunt zijn. 


Je hebt de keuze om een los ticket te kopen of om The Light Ambassador te worden om zo geen elke MasterClass te missen!


Alle liefs,

Eva van Zeeland


Programma 23 oktober 2022

10:00 uur Welkom door Eva van Zeeland


10:30 uur Waarom zijn wij hierop aarde met Sandra Akkermans.

11:30 uur Meditatieve Afstemming met Joan Tijoe


12:30 uur Lunch Pauze

13:00 uur Live Regressie sessie van 1,5 uur met Sandra Akkermans


14:30 uur Quantum Fysica en de shift waar wij nu inzitten met Wendy Huygens en Sandra Holleman

16:00 uur Napraten met Eva van Zeeland, sprekers en deelnemers

17:00 uur Einde masterclass

Wij staan klaar om jou te activeren!

starseed

Eva van Zeeland

Eva van Zeeland presenteert en interviewt inspirerende gasten die hun bijzondere persoonlijke verhalen delen. Onderwerpen als buitenaards contact, het zelfherstellend vermogen, DNA activatie, parallelle werelden, visioenen, engelen energie, channeling, verjonging, akasha kronieken en nog veel meer om jouw bewustzijn te verruimen! Er is ook tijd om interactief mee te doen en vragen te stellen.


Eva van Zeeland is de dagvoorzitter van The Great Cosmic Show MasterClass. 

Dagvoorzitter

ZONDAG
23-10-2022
10:00
starseed

Sandra Akkermans

Wat mij vooral bezighoud is de werking van de ziel, de spirit en source. Mijn werk bestaat uit het begeleiden van mensen naar andere dimensies zodat zij hun ware ik kunnen ontdekken. Vraagstukken zoals wie ik ben en wat kom ik op aarde doen zijn daarbij belangrijk. Ik vertel graag over de droom realiteit van de dromer, het effect van vorige/andere levens op het huidige leven, het doel waarom men op aarde is, welke interessante dingen ik allemaal heb gezien in de meer dan 600 sessies die ik heb gegeven en meer.

Sandra is gecertificeerd QHHT LEVEL 2 Practitioner & gecertificeerd Introspective Hypnosis practitioner (Alba Weinman en Antonio Sangio). 

Spreker

ZONDAG
23-10-2022
10:30

Joan Tjioe

De Aarde heeft Eenheid nodig! De eenheid in ons brengt eenheid buiten ons en verder in de Samenleving. De Mannelijke- en de Vrouwelijke Energieën samensmelten geeft eenheid in ons op Ziel niveau en in ons lichaam. Het geeft ontspanning, balans, eenheid en Heelheid. De verschillen blijven in het leven zichtbaar en i.p.v. een oordeel is Liefde, de hoogste frequentie, die leidt.

Decennia lang heerst het Patriarchaat, een maatschappijvorm waarin Mannen de dominante rol hebben. De Aarde vraagt om zachtheid, geborgenheid, saamhorigheid en eenheid. Dit zijn vrouwelijke elementen die in ons allen geactiveerd moeten worden. Het zit in ons allen, maar ze is 'slapend' gehouden. Wat als we deze beide activeren?

Het heeft niets met Man of Vrouw Zijn te maken. Universele Eenheid, ook wel Quantum Reiki genoemd, geeft deze mogelijkheid. UE heelt op Quantum niveau. Quantum betekent oneindige mogelijkheden.

Joan is Transformation Life-Coach en Energetisch Therapeut en helpt bij de energiehuishouding van mens - dier - woonruimte.

Spreker

ZONDAG
23-10-2022
11:30
starseed

Sandra Akkermans

Ik zal een online sessie geven waarbij je er achter komt wie je bent, wat je hier komt doen en alles wat jouw ziel je nog meer wilt vertellen. In de 1,5 uur durende sessie reis je door dimensies heen en maak je o.a. contact met andere delen van jezelf en jouw hogere zelf. 

Sandra is gecertificeerd QHHT LEVEL 2 Practitioner & gecertificeerd Introspective Hypnosis practitioner (Alba Weinman en Antonio Sangio). 

Spreker

ZONDAG
23-10-2022
13:00
starseed

Sandra Holleman

Voor Sandra en Wendy (zie hieronder) is het heel normaal om door verschillende dimensies te lopen en met verschillende lagen te communiceren. Kwantum fysica is voor hen dan ook geen leer maar een verweven waarheid. Ze zien en ervaren hoe zielen in verschillende delen verweven zijn en laten daarin het multidimensionale met het aardse bewust samenkomen. 

"We hebben niet alleen een ziel die in vele lagen, dimensies, planeten en levens zijn ervaringen opdoet, maar zijn hier op aarde met een reden in een lichaam geïncarneerd".   

Spreker

zaterdag
03-09-2022
14:30
Starseed

Wendy Huygens

Daar waar de één holistisch coach en multi- dimensionaal healer is, is de ander een transformationeel coach/opleider die werkt met verschillende plantmedicijnen. Samen ontstaat er een bijzondere eenheid.

Door krachten te bundelen zijn Wendy en Sandra dan ook in staat om in een korte tijd grote transformaties te doen ontstaan. De dames zijn werkzaam in verschillende nieuwetijdsprojecten, waaronder het festival Cosmic Guidance en Yunite, en zetten zich dagelijks in om mensen en groepen in hun kracht te zetten.

Spreker

zaterdag
03-09-2022
14:30
cosmic-show

You're A Star!

Je bent niet gek! En je bent niet de alleen! In The Great Cosmic Show creëren we een veilige omgeving waar je jouw multidimensionale ervaringen kunt delen. Dus voel je veilig om je verhaal te delen, de tijd is nu!

Heb je zelf een multidimensionale ervaring gehad? Heb je een herinnering aan je vorige leven? Heeft u een UFO of ander bijzonder fenomeen gezien? Voel je veilig om je verhaal te delen, de tijd is nu!

We sluiten de MasterClass af met jullie eigen ervaringen van de dag en alles wat je verder wilt delen. Samen met alle sprekers luisteren we naar elkaars verhalen en beantwoorden we de laatste vragen. 

Deelnemers

ZONDAG
23-10-2022
16:00

Kies jouw ticket! Ben jij een Ambassador?

MASTERCLASS TICKET

€ 17,-
eenmalig
 • Live Zoom Ticket
 • Digitaal Werkboek
 • Q&A met sprekers
 • Chat met deelnemers
 • 30 dagen sessies terugkijken
BESTE KEUZE!

THE LIGHT AMBASSADOR 💫

€ 11,-
per maand
 • Live Zoom Ticket
 • Digitaal Werkboek
 • Q&A met sprekers 
 • Chat met deelnemers
 • Onbeperkt sessies terugkijken
 • Opnames vorige MasterClass
 • Starseed Stories & Chat
 • Cosmic News & Updates
 • Alles in een handige app!

The LIght Ambassador

Voor wie is deze Masterclass?

The Great Cosmic Show MasterClass is voor iedereen die zijn bewustzijn wil verruimen binnen het universum van vrije wil. Die op zoek is naar antwoorden in een wereld in grote verandering. Voor iedereen die zich van een andere planeet voelt en zich afvraagt wat de bedoeling is van het bestaan hier op aarde. Je bent hierin niet alleen! Wij zijn met velen. Ontmoet gelijkgestemden op dezelfde missie als jij: een mooie nieuwe wereld in verbinding creëren. Bekijk alvast de Starseed Reading met Sandra Akkermans

Maak kennis met Wendy en Sandra van Cosmic Guidance

MasterClass zondag 23 oktober start over

23-10-2022
Starts at 10:00
00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds
BEKIJK TICKET 

Blijf op de hoogte van The Great Cosmic Show!

Dit jaar zullen er nog een aantal Cosmic MasterClasses plaatsvinden. Laat hieronder je naam en e-mail achter en blijf op de hoogte van onze nieuwe events. 
Remember who you are
Your data is safe and you can unsubscribe at any time.

Goed om te weten: Je ontvangt na afloop de complete opname zodat je deze op een ander moment kunt bekijken.